Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2016 » Октомври » 3 » Второ СУ Търговище се включва в „Запознаване с приобщаващото образование” - безплатен онлайн курс
08:45
Второ СУ Търговище се включва в „Запознаване с приобщаващото образование” - безплатен онлайн курс

В духа на философията на новия Закон за предучилищното и училищното образование педагозите от Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище се включват в безплатен онлайн курс „Запознаване с приобщаващото образование”. Обучението е подготвено от екипа на Център за приобщаващо образование. Курсът се състои от 4 модула по темата, а всеки модул – по 3 сесии. Записалите се в курса могат да се запознаят с материалите и задачите в удобно за тях време и място. В края на курса участниците получават сертификат, удостоверяващ успешното приключване на обучението. Те получават и възможността да се приобщят към една философия, на която се основава бъдещето на образованието.

Препоръчваме и на родителите да се включат в безплатния курс, за да направим с общи усилия ІІ СУ още по-желано място, където учениците се учат, възпитават и социализират.

Подробности: ТУК

Йорданка Филева – главен учител

Категории: Иновативни практики | Views: 946 | Добавено от: Rebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
avatar