Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2017 » Юни » 6 » Заключителна представителна изява на клуб „Да учиш английски е забавно”
08:13
Заключителна представителна изява на клуб „Да учиш английски е забавно”

На 01.06.2017 г. в актовата зала на Второ СУ „Професор Никола Маринов” се състоя заключителната представителна изява на клуб „Да учиш английски е забавно” с ученици от четвърти клас. Присъстваха родителите и класните ръководители на участниците в клуба, както и учители по английски език.

Децата показаха различни дейности, чрез които по забавен и атрактивен начин изучават езика - търсене на думи в решетка от букви, кръстословици, логически игри и четене на адаптираната книжка „Магическото огледало”. Изпълниха песни, представиха авторски диалози и игри с куклите от комплекта за куклен театър. Родители споделиха, че са много доволни от участието на децата в клуба. Ръководител на извънкласната дейност е Татяна Николова – старши учител по английски език.

 

Йорданка Филева – главен учител

Категории: Твоят час | Views: 939 | Добавено от: Rebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar