Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2014 » Април » 10 » Бъдещи първокласници на гости във ІІ СОУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище
09:36
Бъдещи първокласници на гости във ІІ СОУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище

Скъпи гости посрещнаха на 08.04.2014 г. четвъртокласниците от ІІ СОУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище  – бъдещите първокласници от детските градини „Снежанка“ и „Радост“ в града. Те дълго се готвиха за тази среща под ръководството на своите учители Димитринка Коларова, Палвир Жечев, Светлана Михайлова, Мариана Атанасова , Румяна Добрева и Галина Петрова.

Палавниците с огромен интерес разгледаха класните стаи на първокласниците, седнаха начиновете и с ентусиазъм написаха буквичките на имената си на бялата дъска.След това бяха поканени в актовата зала на училището, където се насладиха на чудесните песни и танци на каките и батковците. Четвъртокласниците подариха картички на малчуганите и им пожелаха да бъдат здрави и все така жизнерадостни.С много усмивки и весело настроение протече първата среща на децата с бъдещите им учители. Несъмнено отнесоха в домовете си топъл спомен за изживяното в голямото училище, защото няма по-важно от това - бъдещите първокласници да посрещнат с желание първия учебен ден и техните родители да бъдат спокойни и уверени, че децата им са в сигурни ръце.


  

 

Категории: Дейности и инициативи | Views: 1063 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/3
Общо бр. коментари: 0
avatar