Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2014 » Април » 8 » Час по ЧистоЗнание
17:27
Час по ЧистоЗнание

Час по ЧистоЗнание с ученици от трети клас проведоха преподавателите Маринела Колева и Милена Тенчева. Те посрещнаха своите гости – доброволци към кампанията „Да изчистим България за един ден!“ инициирана от bTV. В часа по ЧистоЗнание се включиха 30 деца.

За поредна година в рамките на кампанията „Да изчистим България за един ден!” се провежда образователната инициатива «ЧистоЗнание», която включва поредица от събития в цялата страна, свързани с неформално и забавно обучение за опазване на околната среда, разделното и безопасно събиране на отпадъци и др.

Гостуващите студенти доброволци проведоха забавни образователни игри за разделно събиране на отпадъците и промотираха инициативата за почистване. Децата бяха запознати с разделното събиране на отпадъците и ползата от това. С помощта на доброволците малчуганите изработиха великденска украса от отпадъци от бита.


  

  

Категории: Дейности и инициативи | Views: 1085 | Добавено от: Rebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
avatar