Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2014 » Април » 23 » Четвъртокласници от ІІ СОУ Търговище отиват на национална олимпиада по гражданско образование
14:07
Четвъртокласници от ІІ СОУ Търговище отиват на национална олимпиада по гражданско образование

Проектът „Да протегнем ръце" на ІІ СОУ „Професор Никола Маринов" град Търговище е допуснат до националния кръг на олимпиадата по гражданско образование. Той е единственият проект от област Търговище, получил право да се състезава на такова високо ниво. В първа възрастова група са одобрени 20 проекта от цялата страна - Враца, Плевен, София, Силистра, Благоевград и др. Денислава Иванова Неделчева от ІV в клас и Гюлфие Велиева, възпитател в начален етап и ръководител на проекта, ще представят ІІ СОУ и Търговище от 9 до11 май 2014 г. в гр. Кюстендил. Успех!

 


 

Йорданка Филева – главен учител
по български език и литература

Категории: Олимпиади | Views: 882 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/1
Общо бр. коментари: 0
avatar