Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2014 » Април » 28 » ІІ СОУ се включва в инициативата „Да изчистим България за един ден”
16:16
ІІ СОУ се включва в инициативата „Да изчистим България за един ден”

ІІ СОУ „Проф. Н. Маринов” Търговище и през тази година участва в инициативата на БТВ „Да изчистим България за един ден”.  На 24.04.2014г. учениците от Vа и VІа клас, с ръководители г-жа Мария Илиева и г-жа Елена Василева, с голямо желание се включиха в почистването на квартал „Вароша”. Заедно с тях, споделяйки ентусиазма им, в акцията участва г-жа Маргарита Гаджовска – старши експерт по математика и ИТ в РИО – Търговище.

На 26 април учениците от Скаутския клуб на ІІ СОУ, с ръководител г-н Валентин Княжевич, почистиха туристическата пътека за Крумово кале.

С участието си, подкрепяме инициативата на БТВ, която възпитава у подрастващите стремеж към опазване чистотата на природата и на обществените места.


   

   

   

 

Категории: Дейности и инициативи | Views: 671 | Добавено от: Rebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar