Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2014 » Ноември » 14 » ИЗЛОЖБА
12:41
ИЗЛОЖБА

Безценни  и неповторими!  Изключителни  детски творби  представят   малките  художници   в  изложба  на  Второ  СОУ “Професор  Никола  Маринов”.  В  изявата участват четвъртокласници от училището и деца от подготвителните групи на детските градини в Търговище.

Изложбата е част от инициативите, свързани с отбелязване празника на училището и с името на Никола Маринов -забележителен български живописец, майстор на акварела.Творческата изява има за цел да открои неповторимия детски талант, който е в основата на дългия път към голямото изкуство.

Благодарим за подкрепата на родителите, учителите , директорите на детските градини и на Второ СОУ “Професор Никола Маринов” ! Успех на ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ В ИЗЛОЖБАТА!

 


Милена  Тенчева
председател  на  МО  на  началните учители 

Категории: Дейности и инициативи | Views: 528 | Добавено от: Rebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
avatar