Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2015 » Януари » 30 » Междинна представителна изява на клуб „Анимации, дизайн и уеб сайтове”
11:09
Междинна представителна изява на клуб „Анимации, дизайн и уеб сайтове”

На 27.01.2015 г. във ІІ СОУ ”Проф. Н. Маринов”  гр. Търговище се проведе междинна представителна изява на клуб „Анимации, дизайн и уеб сайтове” с ръководител Венка Петрова  по проект “Успех”. Участниците, разделени по отбори, създаваха анимации, компютърни пъзели, решаваха логически задачи и демонстрираха своите умения в света на компютърните науки. Изготвените работи бяха оценени и класирани от преподаватели по математика и информатика: Виолета Драганова, Мария Ангелова и Йоанна Цанкова. Класирането на отборите беше извършено по бързина на поставените задачи и качество на изпълнението.

Гости на тържеството бяха учители от училището, родители и ученици. Всички участници получиха сертификати за участие в изявата.

Ръководител ИИД: Венка Петрова

Категории: "УСПЕХ" | Views: 736 | Добавено от: Rebi | Rating: 1.0/1
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar