Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2012 » Ноември » 21 » НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ ЗА ОБМЯНА НА ДОБРИ ПРАКТИКИ
14:50
НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ ЗА ОБМЯНА НА ДОБРИ ПРАКТИКИ
От 16 до 18 ноември 2012 г в град Пловдив се проведе НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ ЗА ОБМЯНА НА ДОБРИ ПРАКТИКИ в областта на извънкласните и извънучилищни дейности по проект BG 051PO001-4.2.05 „Да направим училището привлекателно за младите хора” УСПЕХ по ОП РЧР. Област Търговище бе представена от: Невяна Захариева-началник на Регионалния инспекторат по образованието,Петя Атанасова - ст. експерт по обществени науки и гражданско образование,Витан Витов-ст.експерт по начално образование,Димитър Алексиев-директор на Първо ОУ „Хр.Ботев”, Здравка Радева-учител по бълг. език и литература във Второ СОУ „Проф. Н. Маринов”, Марийка Трифонова-начален учител от Първо СОУ „Св.св. Седмочисленици”, Ренета Стоименова-учител по английски език в ПГИЧЕ ”М. Андрей”и Елка Кръстева-учител по история и цивилизация в ОУ „Л .Каравелов” гр.Попово.
Конференцията бе открита от Пенка Иванова-директор на дирекция „Достъп до образование и подкрепа на развитието в МОМН,административен ръководител на проект УСПЕХ.С поздравление към участниците в конференцията се обърна Асен Александров-координатор на проекта.
Работата протече по тематични направления-ползотворно,успешно и много полезно за всички участници.Ръководителите на проекта изказаха своето удовлетворение от споделения опит и бяха особено впечатлени от презентирането на колегите от област Търговище,на които изказаха своите благодарности.Националната конференция показа,че работата по проект УСПЕХ има своето място в българското училище за себеутвърждаването и подготовката на младите хора по пътя към европейските хоризонти.

Здравка Радева
гл. учител по БЕЛ

Категории: "УСПЕХ" | Views: 923 | Добавено от: MRebi | Тагове: Успех, конференция | Rating: 5.0/2
Общо бр. коментари: 0
avatar