Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2014 » Ноември » 17 » Преподаватели по български език и литература повишават квалификацията си
09:51
Преподаватели по български език и литература повишават квалификацията си

На 15 и 16.ХІ.2014 г. Второ СОУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище бе домакин на обучителен семинар на тема "Разработване на стратегии за повишаване на активността и мотивацията за учене в часа по български език и литература" с лектор проф. кфн Клео Протохристова. Обучаваща институция бе РААБЕ България. Участваха 67 педагогически специалисти от училищата в Област Търговище. Семинарът бе с практическа насоченост, включен е в Плана за квалификационната дейност на РИО Търговище. Целта на обучението - преодоляване на дефицити в методическата подготовка на учителите, осигуряване на по-добра мотивация за учебен труд на учениците в часовете по български език и литература. Всеки участник получи необходимите материали и сертификат за успешно преминато обучение.

От Второ СОУ „Проф. Никола Маринов“ участваха преподавателите Здравка Радева, Йорданка Филева, Силвия Николова, Виолета Димитрова.


Йорданка Филева – главен учител
по български език и литература

Категории: Актуални събщения | Views: 652 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/1
Общо бр. коментари: 0
avatar