Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2014 » Ноември » 4 » Приятелството продължава
09:25
Приятелството продължава

Проектът по гражданско образование „Да протегнем ръце” на учениците от полуинтернатна група ІV клас на ІІ СОУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище приключи на 1 юни 2014 г., но добрите взаимоотношения между училището и Комплекса за социални услуги за деца и семейства в града станаха традиция.

На 30.10.2014 г. в Комплекса се проведе пленер на тема „Да опазим Земята чиста”, в който участваха деца от ІІ СОУ, ЦДГ „Снежанка” и Комплекса. Малките художници се състезаваха в 4 категории: „Най-оригинална рисунка”, „Най-цветна рисунка”, „Най-бърза рисунка” и „Приятели на Земята”. С много амбиция и талант участниците успяха да пресъздадат в творбите си хармонията и красотата на природата. Не закъсняха изненадите - децата бяха почерпени с лакомства и получиха много предметни награди, специално закупени от „Центъра за социална рехабилитация и интеграция” с ръководител Десислава Хараланова, домакин на събитието.

Децата от ПИГ III клас, с ръководител старши възпитател Гюлфие Велиева, се завърнаха във ІІ СОУ със слънчево настроение и огромно желание да разгледат прекрасните си наградите - 10 енциклопедии за планетата Земя. И с готовност отново да протегнат ръка на своите приятели.

Йорданка Филева – главен учител
по български език и литература

Категории: Дейности и инициативи | Views: 705 | Добавено от: Rebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar