Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2014 » Ноември » 25 » Впечатляващо представяне
09:23
Впечатляващо представяне

Димана Стефанова, ученичка в ІХ г клас, профил Природоматематически”, на ІІ СОУ „Проф. Никола Маринов”  гр. Търговище участва в VІІ Национално състезание за ключови компетентности по природни науки на тема „ От античната керамика до платната на Майстора”, което се проведе в гр. Кюстендил на 15 и 16 ноември 2014г.

Участието на Димана беше определено след провеждане на областен кастинг. По думите на авторитетното жури, задачите в това състезание превъзхождаха по трудност тези от предходните години. Отборът на Димана беше фаворит в експерименталната част.

Със своята интелигентност, бърз ум и вроден чар Димана се открои като един от най – успешните състезатели, наред с изявени ученици от природоматематическите гимназии в България. Тя беше капитан на своя отбор и с всички сили допринесе за класирането му на достойното ІV място ( от общо 10 отбора).

Догодина желаем на Димана повече късмет и призово класиране!


Елина Богословова – главен учител
по биология и здравно образование

Категории: Конкурси | Views: 588 | Добавено от: Rebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
avatar