Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2014 » Ноември » 17 » Във Второ СОУ Търговище създадоха клуб „Евронавигатор“
09:23
Във Второ СОУ Търговище създадоха клуб „Евронавигатор“

Клуб „Евронавигатор“ бе учреден на 13.ХІ.2014 г. във Второ СОУ „Проф. Никола Маринов“ гр. Търговище, с ученици от гимназиален етап, във връзка с 25-годишнината от падането на Берлинската стена.  Той ще функционира като форма на извънкласна дейност за осъществяване целите на гражданското образование и възпитание, за развиване гражданските компетенции на учениците. Предвиждат се тематични изяви, свързани с междукултурния диалог като форма на утвърждаване на националното самосъзнание и общоевропейските ценности, с политиките на Европейския съюз за правата на младите хора като граждани на обединена Европа.

Иво Йорданов от ХІ в клас е председател на клуба, който ще работи под педагогическото ръководство на Здравка Радева и Йорданка Филева – главни учители по български език и литература.

Със своята дейност клуб „Евронавигатор“ ще отговори на потребностите на гимназистите за тяхното развитие съобразно с изискванията на Европейската референтна рамка за ключови компетентности за учене през целия живот.


Йорданка Филева – главен учител
по български език и литература

Категории: Клуб "Евронавигатор" | Views: 898 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/1
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar