Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2015 » Март » 27 » Включи се в ЧАСА НА ЗЕМЯТА
10:47
Включи се в ЧАСА НА ЗЕМЯТА

На 27.03.2015 г. във фоайето на І етаж във ІІ СОУ „ Проф. Н.Маринов“ се проведе  заключителна представителна изява на клуб „Екология“- VІ клас – Популяризиране чрез плакати и презентация на инициативата „ЧАСЪТ НА ЗЕМЯТА“ . Участваха всички ученици от клуба.

Участниците в клуб „Екология” по проект УСПЕХ - BG051PO001-4.2.05-0001 „Да направим училището привлекателно за младите хора” във ІІ СОУ „Проф. Никола Маринов” гр. Търговище са съпричастни с инициативата поета от WWF - да загасим светлините си, за да помогнем на планетата да си "поеме дъх“. Те изработиха призив „Включи се в ЧАСА НА ЗЕМЯТА“ за запознаване на учениците с инициативата, който разлепиха във входовете на жилищни блокове.

 

Категории: "УСПЕХ" | Views: 721 | Добавено от: Rebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar